Statiegeld

In de meeste van ons bierpakketten zitten bierflessen met statiegeld erop. Dit bedrag varieert maar is meestal rond de 0.10 a 0.20 cent per flesje (dat is al snel een euro per bierpakket). Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om de flessen terug bij ons in te leveren. Maar dat betekend niet dat je de flessen moet weg gooien. Dit kun je ermee doen

  1. Lever de flessen met statiegeld in bij een lokale supermarkt, drankenhandel of inzamelpunt en ontvang je statiegeld terug.
  2. Zit er op een bepaalde fles geen statiegeld of kun je het niet inleveren recycleer dan de flessen, door ze in de daarvoor bestemde afval bak te gooien.
  3. Spaar de flessen voor een mooie collectie, op die manier kun je vrienden en collega‚Äôs imponeren met al je bierkennis.         Let op! Deze oplossing kan leiden tot ruzie met je partner.
  4. Een biercollectie niet helemaal jouw ding of mag het niet van je partner. Dan kun je ook kunstwerken maken met alleen de bierdopjes. klik hier voor wat inspiratie

Ben je opzoek naar nog wat extra informatie over statiegeld klik dan hier. Wil je gewoon direct een bierpakket bestellen bij ons klik dan op Losse bierpakketten.

brouwpakketten GRATIS thuis bezorgd ----- betaal later met klarna ----- Vandaag besteld = morgen in huis