Betaalmethodes

Wij maken het betalen zo makkelijk en veilig mogelijk voor onze klanten. Daarom kunt u veilig afrekenen via onze betaalpartner Mollie. 

Ideal en Bancontact

Of je nu vanuit Nederland of Belgie wilt bestellen met Ideal voor nederlerlandse klanten en Bancontact voor Belgishe klanten, kun je snel en veilig je betaling voldoen. 

Betaal later met klarna

Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.

Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt.

Credit card

Wij accepteren zowel Mastercard als VISA betalingen zonder meer prijs. 

Apple pay

Betaal snel en gemakkelijk met je Apple toestel via Apple pay

PayPal

Reken snel, gemakkelijk en veilig af met paypal. Nog geen account of weet je niet wat paypal is? kijk onze instructievideo hieronder. 

Betaal simpel en veilig met paypal

Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken. U kunt gratis een PayPal-rekening openen en de PayPal-app downloaden.

Problemen met afrekenen?

Ondervindt je problemen bij het afrekenen? dit is heel verveld natuurlijk, hieronder staan een aantal mogelijkheden om dit op te lossen.

  1. Probeer het over 5- 10 minuutjes gewoon nog eens, mogelijk is er een tijdelijke storing bij het betalen. 
  2. Open de website op een andere browser, mogelijk heb je een verouderde browser of  werkt hij niet naar behoren.
  3. Indien mogelijk betaal op een andere manier.

Werkt het nog steeds niet of wilt u hulp met afrekenen? klik dan hier om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder.

brouwpakketten GRATIS thuis bezorgd ----- betaal later met klarna ----- Vandaag besteld = morgen in huis